fbpx

100 jaar Bomenbuurt

In 2016 bestond ‘mijn’ Bomenbuurt 100 jaar. Om de verschillende ­activiteiten bij de bewoners van het onder de aandacht te brengen werd een kwartaalnieuwsbrief met evenementenkalender ontwikkeld. Deze werd door mij ontworpen en vormgegeven en ik maakte voor elke nieuwsbrief een illustratie.

Daarnaast verscheen een jubileumboek over de kleurrijke historie van de buurt. Hiervoor verzorgde ik het ontwerp, vormgeving en een deel van de fotografie.

  • illustratie
  • vormgeving
  • evenementenkalender
  • nieuwsbrief

Wat klanten zeggen

“Leen was nauw betrokken bij het proces rondom het boek ‘100 jaar Bomenbuurt’. Zij deed niet alleen de vormgeving, maar maakte ook foto’s en illustraties. Bovendien dacht ze mee over de invulling van het boek. Natuurlijk kent ze de buurt goed, omdat ze er woont, maar het tekent haar werkwijze.

Leen zal altijd breder kijken dan haar eigen expertise en haar ideeën delen. Ze heeft verstand van alle mogelijkheden die er zijn en je kunt er van op aan dat je eindigt met een prachtige uitgave. Ik ben ervan overtuigd dat zonder Leen het boek ‘100 jaar Bomenbuurt’ niet zo’n succes was geworden.”

Cindy Koelman van Doornik
Marketingcommunicatie adviseur